Jag har tagit tillbaka mitt hem!

Ja så känns det verkligen. Fick fönstren bytta för en och en halv vecka sen. Hade beställt storstädning efter det för att få bort allt byggdamm som samlats under alla de månader de jobbat med fasaden och balkongen.

Efter storstädningen fick jag lite inspiration så det blev ommöblering, inköp av lite nya kuddar och överkast. Ett jättejobb med att ställa alla böckerna i färgordning, som jag fick för mig att göra. Passade på att göra ytterligare en rensning av böckerna och bar iväg med dem till grovsoporna. Ställde kassrna lite för sig så att den som ville kunde botanisera bland titlarna.

Så nu sitter jag här i mitt "nya" hem och bara njuter! Äntligen kan jag börja bjuda hem mina vänner igen.

Ny TV är också inhandlad. En 32" platt sak. Inte den plattaste modellen, de är fortfarande för dyra men jag tycker den är jätteplatt jämfört med min gamla . Har lyckats få igång den så jag kan titta på de olika programmen men har inte hunnit sätta mig in i hur jag lägger kanalerna där jag vill ha dem, eller hur jag kan spela in program eller hur jag skall koppla videon och DVD:n. Men det kommer väl så småningom. Siba hade kampanjpris 4.449:-, ordinarie pris 4.995:-. Jag var in på MediaMarkt och de hade samma TV där för 5.995:-. Jag visade annonsen från Siba och fick den till deras pris, d vs 4.495:-. 

Min bror hade hjälpt mig med research på nätet innan inköpet. Jag begriper ju inte ens vad det betyder med alla förkortningar hit och dit och inbyggd boxer och det ena med det andra. 
 

För övrigt har det varit väldigt kallt några dagar. Rocky får köldkramp när det är runt 12-15 minusgrader och hoppar runt på tre ben. Har faktiskt fått övertala honom att gå ut över huvud taget. Idag var det mildare så vi tog en tur på 1,5 timme i morse för att kompensera våra tidigare korta turer.

Det är enormt mycket snö överallt. Jag kan inte minnas att jag sett så här höga och breda plogvallar efter gångvägarna och gatorna tidigare.  Men om det nu nödvändigtvis skall vara vinter så skall den i alla fall vara vit tycker jag. Och vackert är det med besked!
Kommentarer
Postat av: Bella

Kul med ett "nytt" hem. Vi har kvar vår tjock-tv och den verkar hålla hur länge som helst. Den tar upp halva rummet, känns det som. Ha det bra!

2010-02-02 @ 10:23:19
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: Barbro

Grattis till återerövrandet och till nya TV:n! Jag är lik Rocky - fast jag får köldkramp redan vid +5 - så nu, när jag ska ut en sväng till affären och apoteket - ja, då är det synd om mig s Ha en bra dag!

2010-02-02 @ 12:40:46
URL: http://hitta.de
Postat av: Ingrid

Hej Sylvia!

Det låter snyggt med böckerna efter färgskala. Det var tufft av dig att visa annonsen om TV. Tänk att du fick den för Siba's pris. Bra gjort.

Som du vet har jag en mycket stor TV, men peppar, peppar, den har aldrig gått sönder under dessa alla år. Hoppas att den håller så länge som jag bor kvar i huset.

Ha det bra i ditt "nya" hem.

Kram

Ingrid

2010-02-02 @ 21:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0